• Свято футболу у Генуї

    Осіннє жеребкування кубка УЄФА подарувало українцям Генуї новину, про яку мріяв кожен вболівальник футболу. Так сталось, що харківський «Металіст» вперше у своїй історії під керівництвом Мирона Маркевича пробився в основну частину кубка УЄФА, а потім, подолавши так звану групу «смерті», виборов цілком заслужено вихід у 1/16 цього престижного турніру.
    В середу нашій команді доведеться провести досить непростий поєдинок проти генуезької Сампдорії. Вона в цьому сезоні заплуталась серед аутсайдерів чемпіонату, але залишається досить незручним суперником для будь-якої команди, що показав недільний поєдинок, у якому сампдоріанці не зламались під тиском одного з лідерів торінського «Ювентуса».
    Підтримувати харків’ян готується і наша громада українців міста Генуї.

    Завдяки керівництву ФК «Металіст» 40 щасливчиків одержать можливість побувати на цьому поєдинку. У неділю готувались плакати, дехто шукав атрибутику клубу, а дехто питав: «А як то вболівати?»
    Але крім футболу, керівництво двох команд вирішило зробити маленький сюрприз для українських дітей хворих лейкемією, які проходять лікування в клініці Газліні. В середу зранку вони відвідають їх, подарують цікаві подарунки на згадку.
    Більш детально про ці заходи, а також про сам поєдинок постараємось написати одразу ж, а зараз хочемо побажати нашим хлопцям віри у перемогу, а ми вболівальники в свою чергу повинні показати свою віру в перемогу на трибунах стадіону.