• ПОДОРОЖ В ДИТИНСТВО

    Кажуть, що час повернути неможливо. Але після відпочинкової подорожі на сніг, яку ми здійснили вчора, в неділлю 9 лютого, відвідавши місцевість PRATO NEVOSO, я можу стверджувати про зворотнє. Виявилось, що “Молодість” і “старість” людини залежить не від років, а від того, як вона себе почуває з середини…
    Після ранкової Літургії та слів настанови про пошуки вищого, ми, представники трьох громад перервали свої будні і вирушили розвіяти носталгію за білосніжними враженнями.
    На сніг нас поїхало 29 чоловік різного віку, від 5-ти річних діток, до жінок вже за … ну не наважусь сказати:). Але там ми не відчували різниці, всі поводились, як кажуть: “так, як малі діти” Санки, гірки, сміх, червоні щоки, захекані , спітнілі, з мокрими ногами …….проте щасливі й задоволені.
    Коли ми зібралися біля автобусу вже по від’їзді, я побачила всіх усміхненими з вогником дитячої радості в очах. Очі – це дзеркало нашої душі, тримаймо цей вогник, як найдовше і щоб цим позитивом ми б могли “заряджали” тих, хто поруч з нами. Тих , хто з обігом часу втратив цей живий вогник дитинства .
    Я щиро дякую всім учасникам нашої групи за згуртованість, відповідальність, за щиру колективну молитву під час подорожі.
    Вважаю, що всі учасники цієї поїздки будуть згідні з моєю думкою, що САМ ГОСПОДЬ БОГ благословив нас в цей день чудовою сонячною дниною.
    Наш духовний наставник, отець Віталій, оголосив цей рік Оздоровлення нашої громади. Ми взяли добрий старт, і як кажуть італійці – buon proseguimento !!!
    Організатор подорожі Ольга Безпальцева