• Особлива молитва за тих, хто в пошуках роботи

    У час всесвітньої кризи та труднощів окремих вірних Церква не може мовчати і бути байдужою. На сучасні виклики Церква має обов’язок голосити Добру Новину, проповідувати надію на Бога і допомагати потребуючим.
    Явище безробіття сьогодні стає все більш явним і масовим. Саме через це може загрожувати всім. Коли вільний час переростає з відпочинку в нудьгу, а невдалі пошуки праці навіюють відчай та депресію,  життя стає справжньою мукою. Погляньмо на людину, яка потрапила у подібну ситуацію і побачимо на її обличчі відбиток горя.

    Пам’ятаючи слова Господні "Прийдіть до мене втомлені і обтяжені і я вас заспокою", наші громади в Лігурії підтримали заклик священика, щоб молитися за людей, які потрапили у кризу безробіття.
    Відтепер раз на місяць буде служитися Божественна Літургія чи інше Богослуження за тих, які є в пошуках доброї праці. По закінченні уділятиметься особливе благословення.
    Саме так хочемо духовно підтримати і просити спільно благословення і Божої милості для тих, хто буде присутній на цій молитві і чиє ім’я буде вписано на окремому листку.
    Слідкуймо за оголошеннями та заохочуймо наших знайомих та друзів бути присутніми на цій молитві і хай Милостивий Господь вислухає наші спільні благання.
    о.Віталій,
    капелан українських церковних громад в Лігурії